Retourneren

Artikelen terugsturen

Het kan altijd zo zijn dat een van onze producten niet is wat je er van verwacht of een gebrek vertoont. In dit geval is het altijd mogelijk het product aan ons te retourneren. 

Wat moet je doen?

Wij verzoeken in alle gevallen eerst contact met ons op te nemen zodat wij de juiste instructies kunnen geven hoe het artikel kan worden teruggestuurd.

Indien het product niet bevalt:

Neem binnen 14 dagen contact met ons op om een artikel te kunnen retourneren. Na 14 dagen vervalt dit recht (herroeppingsrecht).

Het artikel dient uiterlijk 14 dagen na contact aan ons te zijn opgestuurd.
De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper. Stuur het artikel in de originele verpakking en in originele staat terug. 

Indien wij het product in goede staat ontvangen storten wij het bedrag binnen 5 dagen terug op jouw rekening.

Indien het product een gebrek vertoont:

Al onze leveranciers hebben minimaal een wettelijke garantietermijn van 2 jaar. Wanneer een product een duidelijk mankement vertoont dat niet het gevolg is van het gebruik of oneigenlijk gebruik van het artikel, zullen wij ons best doen via de leverancier het artikel te laten repareren hetzij te vervangen.

Terugsturen binnen de herroepingstermijn is niet mogelijk als redelijkerwijs mag worden verwacht dat het artikel wegens hygiënische redenen niet meer verkoopbaar is door het uitpakken of gebruiken van het artikel.